Aanmelding met/zonder verwijsbriefje

Aanmelding voor een onderzoek/behandeling kan in onze praktijk telefonisch, of via de email.

Wanneer wij aan het behandelen zijn staat het antwoordapparaat aan, zodat u uw naam en telefoonnummer in kan spreken. Op een later tijdstip bellen wij u dan terug.

Hoewel oefentherapie direkt toegankelijk is, (DTO = afspraak maken zonder eerst een arts te zien) hebben wij in onze praktijk de regel dat kinderen onder de 4 jaar altijd eerst door een arts moeten worden gezien. Dit kan een CB- of jeugdarts zijn, de huisarts, of de behandelend specialist.

Kinderen ouder dan 4 jaar kunnen zowel met een verwijsbriefje als via direkte toegankelijkheid in behandeling genomen worden. In het laatste geval voeren wij een korte screening uit. Indien er bij ons twijfels zijn over de aandoening zullen wij u toch terugsturen naar de huisarts voor eventueel nader onderzoek. Is de aandoening/hulpvraag volkomen duidelijk en herkenbaar, dan wordt een korte rapportage naar de huisarts gestuurd, en kan gestart worden met onderzoek/behandeling.

Neem contact op

Wilt u in ieder geval de velden met een * invullen? Dank u wel!

Vragenformulier bij 1e afspraak

Wij gebruiken in onze praktijk een vragenformulier waar de gegevens van uw kind op worden aangegeven. Wilt u het vragenformulier zo volledig mogelijk invullen, daarbij vragen die niƩt op uw kind van toepassing zijn open laten. Wilt u het ingevulde vragenformulier meenemen naar de eerste afspraak?

Download vragenformulier Word-formaat.

Download vragenformulier PDF-formaat.