Naast de reguliere praktijk bieden wij: babymassage fysiopilates coolkids fit zwanger mensendieck

Aanmelden met of zonder verwijzing ipv aanmelden met of zonder verwijsbriefje

Babymassage

In de drukke maatschappij van tegenwoordig vinden we steeds minder tijd om intens met onze kinderen bezig te zijn. De cursus babymassage is een prettige manier om je in de band met je kindje te verdiepen.

Babymassage is vooral heel erg leuk om te doen omdat vrijwel elke baby er van houdt om gestreeld, gemasseerd en geknuffeld te worden. Massage voldoet niet alleen aan de intense behoefte van kinderen om aangeraakt te worden, maar het biedt ook de gelegenheid om elkaar beter te leren kennen. Terwijl je je baby masseert houd je oogcontact, praat, kus en knuffel je je baby wat jullie relatie versterkt. Je raakt nog meer aan elkaar gehecht.

Door de massage ontspannen de spieren en kunnen de gewrichten makkelijker bewegen. Dit stimuleert de baby enorm in zijn lichamelijke ontwikkeling. Darmkrampjes en huilen kunnen verminderen, bloedsomloop wordt gestimuleerd en je kind kan vaker en rustiger slapen. De cursus wordt gegeven door Tamara de Boer, (kinder)oefentherapeut en al jaren werkzaam in het begeleiden van baby’s en ouders. Mocht er naast de groepslessen behoefte zijn aan een individuele sessie, om jouw situatie specifiek te begeleiden, dan is dat uiteraard mogelijk.

Dag en tijd

4 lessen van 1 uur op dinsdagochtend van 09.00 – 10.00 uur

Plaats

  • Kinderoefentherapie Zaanstreek- Noord
  • Industrieweg 1A, 1521 NA Wormerveer

Voor meer informatie over data en tijden kunt u contact opnemen met Kinderoefentherapie Zaanstreek- Noord.

  • E: info@kinderoefentherapie-zn.nl
  • I: www.kinderoefentherapie-zn.nl
  • T: 075-6400763